Cherchez la femme, avagy nőnapi borkóstoló csak borásznőkkel
2018. március 06. írta: StileDiVita

Cherchez la femme, avagy nőnapi borkóstoló csak borásznőkkel

Sokfajta borkóstolón járhattunk már, de olyanon még nagy valószínűséggel nem, ahol csak borásznők kínálták kóstolásra boraikat. 

27654942_521907168196373_4574672523627971766_n.jpg

Nem meglepő tehát, hogy rendhagyó céllal, március 8-án 17 órai kezdettel csakis női borászok fogják a boraikat kóstoltatni a Sofitel Hotelben. 

A sokak által ismert boros szakújságíró, Szabó Edit, aki egyben a rendezvény szervezője is, így fogalmazta meg a esemény apropóját:

“Számos borkóstolón vettem már részt, az egészen kicsiktől a nagyszabású sétáló rendezvényekig, és mindig azt tapasztaltam, hogy főként a férfiaké a terep. A Gyengébb? Nem! című könyvem megjelenése után elhatároztam, hogy szervezek egy olyan kóstolót, ahol csak borásznők mutatják be boraikat, hátha akkor a szebbik nem képviselői is nekibátorodnak, és akár a barátnőikkel, akár a párjukkal együtt ellátogatnak a rendezvényre. A terv megtetszett a Sofitel Budapest Chain Bridge-nek, így együtt hoztuk létre az eseményt." 

S mi várja az érdeklődőket az eseményen?

30 pincészet

80 bor

10 pálinka

 

A jegyek ára tartalmazza a borok és borkorcsolyák kóstolását, valamint vizet.

A helyszínen megvásárolható Szabó Edit Gyengébb? Nem! című könyve is, amelyben a jelenlévő borásznők többsége szerepel, így a vendégek azonnal dedikáltathatják a kötetet a szerzővel és a szereplőkkel.

Jegyek elővételben (2018. március 7-én éjfélig): 6.990 Ft

Jegyek a helyszínen: 8.500 Ft

Jegyvásárlás: https://www.facebook.com/events/2057761364470288/

S végül jöjjenek az est borásznői:

ÁRVAY ANGELIKA (Árvay Családi Pincészet), BABARCZI ZSUZSANNA (Babarczi Szőlőbirtok és Pince), BAI EDIT (Dereszla Pincészet), BÁRDOS SAROLTA (Tokaj Nobilis), BERECZ STÉPHANIE (Tokaj Kikelet), BODÓ JUDIT (Bott Pince), BUSSAY DOROTTYA (Bussay Pincészet), CSETVEI KRISZTINA (Csetvei Pince), DEBRECZENI MÓNIKA (Vylyan Pincészet), GÁLNÉ DIGNISZ ÉVA (Gál Szőlőbirtok és Pincészet), GERE ANDREA (Gere Attila Pincészete), HANAUER SUSANN (Wassmann Pince), HEIMANN ÁGNES (Heimann Családi Birtok), HOMOKY DOROTTYA (Homoky Pincészet), JEKL FLÓRA (Jekl Pincészet), KOVÁCS ZITA (Kovács és Lánya Borászat), LAPOSA ZSÓFI (Laposa Birtok), LATORCZAI RÁCZ LILLA, LUKA ENIKŐ (Luka Pince), MAGYAR ANITA (Hangavári Pincészet), MATOLCSY SÁRA (Etyeki Kúria Borgazdaság), MOLNÁR JÚLIA DÓRA (Csendes Dűlő Szőlőbirtok), NYÚLNÉ PÜHRA BEÁTA (Nyakas Pincészet), OSVÁTH FRUZSINA (Royal Tokaji Borászat), RÁCZ ERIKA (Sanzon Tokaj), UJVÁRI VIVIEN (Ujvári), WILLE-BAUMKAUFF MÁRTA (Tokaj Pendits), ZSIRAI KATA (Zsirai Pincészet)

A bejegyzés trackback címe:

https://rozmaringescsokolade.blog.hu/api/trackback/id/tr5913720812

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása