Házi karamell
2011. július 24. írta: StileDiVita

Házi karamell

Van egy bonbon, amit nagyon szeretek. Ez pedig a tengeri sós-karamelles bonbon. Ehhez a csemegéhez eddig már megírtam, hogy kell a bonbont készíteni, de azt még nem tudtuk idáig, hogyan is kell karamellt készíteni. Ez a fajta változat remek süteményekhez, fagylalthoz, bonbonba, s…

Dolce Vita - az én (íz)világom: zöldfűszeres szalámival és zöldfűszeres szalámival,mascarponéval és gorgonzolával töltött és rántott olívabogyó
2011. július 21. írta: StileDiVita

Dolce Vita - az én (íz)világom: zöldfűszeres szalámival és zöldfűszeres szalámival,mascarponéval és gorgonzolával töltött és rántott olívabogyó

Az olívabogyó a mediterrán világ legsajátosabb növénye. Számtalan minden készíthető belőle, de az egyik legegyedibb formája az elkészítésnek, ha megtöltjük és kirántjuk. Isteni finom előétel vagy egyszerűen csak nassolni való. Észak-Olaszországban néhány helyen az emberek…

süti beállítások módosítása