Dolce Vita - az én (íz)világom: Mediterrán randevú – szent jakab kagyló héjában zöld salátával, szárított paradicsomos gesztenyés polenta és sültpaprika zselé kísérővel, pirított fenyőmagos-mandulás sült édeskömény társaságában
2011. december 03. írta: StileDiVita

Dolce Vita - az én (íz)világom: Mediterrán randevú – szent jakab kagyló héjában zöld salátával, szárított paradicsomos gesztenyés polenta és sültpaprika zselé kísérővel, pirított fenyőmagos-mandulás sült édeskömény társaságában

Ha egy jó könyvet olvasok, mindig képes vagyok olyan szinten a hatása alá kerülni, hogy úgy érzem, az adott pillanatban megélem az eseményeket. Így történt ez tegnap este is. S az lett az átélés vége, hogy hiányozni kezdett a nyár, a tenger, a tenger illata és az ezzel járó…

Dolce Víta - az én (íz)világom: Dolce Natale – Édes Karácsony –: panna cotta naspolyás narancszselével és tonkababos csokoládéöntettel, valamint panettone egyszerűen
2011. november 30. írta: StileDiVita

Dolce Víta - az én (íz)világom: Dolce Natale – Édes Karácsony –: panna cotta naspolyás narancszselével és tonkababos csokoládéöntettel, valamint panettone egyszerűen

Karácsonykor igyekszik az ember azokkal az ételekkel meglepni a szeretteit, amiről tudja, mindenki nagyon szereti, s majdhogynem ezért várja az ünnepi jövés-menést, egyik rokontól a másikig. Így vannak ezzel az olaszok is. Karácsonykor sok ízletes fogás kerül az asztalra, de van…

süti beállítások módosítása