A legfinomabb ehető virág: cukkinivirág - töltve, rántva -
2012. július 08. írta: StileDiVita

A legfinomabb ehető virág: cukkinivirág - töltve, rántva -

Az idei gasztronómiai év nagy része Magyarországon az ehető virágokról szólt. Ehettünk ibolyát, orgonát, s ki tudja még mit.Néhányat magam is elkészítettem és megkóstoltam. Nem mondom, hogy nem volt különleges, de számomra az igazi még mindig a cukkinivirág vagy a tökvirág.…

ANDREA PALLADIO VICENZÁJA – csodás épületek, kifinomult gasztronómiai fogások, igazi olasz temperamentum
2012. július 04. írta: StileDiVita

ANDREA PALLADIO VICENZÁJA – csodás épületek, kifinomult gasztronómiai fogások, igazi olasz temperamentum

Többen érdeklődtetek az elmúlt napokban, hogy mikor olvasható az észak-olaszországi beszámolóm Vicenzáról, Andrea Palladioról, és a város gasztronómiájáról.Elkészültem vele, a hosszú, de sok képpel tarkított úti beszámolóm itt tekinthető meg:Andrea Palladio Vicenzája

süti beállítások módosítása