Színes borskéregben sült bélszín
2013. május 20. írta: StileDiVita

Színes borskéregben sült bélszín

Több heti kihagyás után - amiért ezúton is elnézést kérek -, egy elég megosztó étellel térek vissza. Mégpedig a bélszínnel. Amit mindenki másképp szeret. Van, aki szinte teljesen nyersen, van, aki félig átsütve, s van, aki szinte keményre sütve - bár ez utóbbit kicsit nehezen értem meg -. Én természetesen a félig átsütve szeretem, miszerint, legyen egy kicsit rózsaszín, s legyen egyki

A bejegyzés trackback címe:

https://rozmaringescsokolade.blog.hu/api/trackback/id/tr807960976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása