100fok honlap a legjobb blogerek receptjeivel
2013. május 25. írta: StileDiVita

100fok honlap a legjobb blogerek receptjeivel

Aki még ismerte a régi Alapkonyhát a Díványon, azoknak örömként szolgál, hogy a csapat újra összeállt, az Origo-nak köszönhetően. Aki pedig valamiért lemaradt volna az első etapról, most itt a remek lehetőség az olvasásra, böngészésre a sok érdekes információ között, hiszen akiknek a tollából kikerülnek az írások, mindenki által ismert és szeretett blogerek. 
A hajóskapitány most is Maki Stevenson, a közkedvelt MakiFood Főzőiskola tulajdonosa és oktatója, szerkesztőnk továbbra is Illés Zsófia Szonja, akinek nem tudunk elég hálásak lenni, hogy mindig, mindent tökéletesen a helyére tesz az oldalon, s az új név pedig, ami alatt keresni lehet a remek recepteket, felhasználási és tárolási ismertetőket, vagyis mindent, amit egy adott zöldségről, egy adott évszakról, vagy pedig egy adott receptről tudni kell és érdemes is tudni, a 100 FOK, ami Facebook 100fok oldallal is rendelkezik.
S hogy kik azok a blogerek, akiknek az írásait olvashatjátok?
Legutóbbi cikkemben a spárgát mutatom be a bevásárlástól a tárolásig majd a felhasználásig, egy kis érdekes történelmi háttérrel és néhány még érdekesebb információval a nagyvilágból.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozmaringescsokolade.blog.hu/api/trackback/id/tr797960972

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása