Az egyedi fagyi - és süteménykínálat után reggelivel rukkol elő a Damniczki cukrászda
2017. április 09. írta: StileDiVita

Az egyedi fagyi - és süteménykínálat után reggelivel rukkol elő a Damniczki cukrászda

Aki az elmúlt egy évben kiváló fagyit vagy süteményt keresett a Bazilika környékén, s megtalálta a Hercegprímás utcában a Damniczki Cukrászdát, ma már vallja, hogy itt kapható a városban a legjobb kínálat. Hiszen a fagyik tejes és vizes állagban is megtalálhatók - a különlegesebbnél különlegesebb ízekről nem is beszélve -, a sütemények pedig olyan laktatóak, hogy utána már csak egy kiváló kávét kell inni ahhoz, hogy órákig ne kívánjuk enni. 

damniczki_reggeli-4450-2.jpg

A hely tehát megmutatta, hogy a nyitás óta eltelt egyben fagylalt, sütemény és kávé terén nem ismer kompromisszumokat, a legjobbat kívánja adni a vendégei számára.

A nyári időszak állandó kínálatában lévő 48 fagylaltja, a szezonális monodesszertek és sütemények, valamint a csúcsminőségű speciality és sötét pörkölésű kávék mellett, mostantól széles péksütemény választékkal, igazi franciás reggeli kínálattal is várja a hozzá érkezőket.

A péksüteményeket a The Mill kézműves pékség készíti, ahol a pékmester, Markovics Gergely könnyen megtalálta a cukrászdához leginkább illő stílust, így az alapkínálatába tökéletesen illeszkedő, egyedi hangvételű, minőségi péksütemények várják a reggelizni vágyókat.

A tökéletes francia reggeli: kávé és péksütemény

Az igazi franciás reggeli élményéhez hozzájárulnak a gondosan válogatott alapanyagokból készült kávés italok is, mint a kiváló olasz espresso, az újhullámos, világos pörkölésű, termőterület-szelektált kávé, de a baristák a filterkávé készítés világában szintén otthonosan mozognak.

Előtérben a szezonalitás

A Damniczki Budapest – cukrász manufaktúra elkötelezett híve a szezonalitásnak, a fagylaltpultban már jelenleg is 24-féle szorbet és tejes fagylalt található. A kedvelt klasszikusok – vörösboros málna, gyömbéres maláta, sós vajas kukorica - mellett számtalan újdonság is fellelhető a pultban, ilyen többek között a szomolyai fekete cseresznye szorbet vagy a tavasz sztárja, a mascarponés medvehagyma.

De nem csak a fagylaltok, a desszertválaszték is az évszaknak megfelelően változik, a  péksütemény-kínálat szintén ennek megfelelően alakul, a húsvéti időszakban a kedvenc kávénk mellé medvehagymás, sonkás, tormás péksüteményt is választhatunk.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rozmaringescsokolade.blog.hu/api/trackback/id/tr3712412481

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása