Parmezános paradicsom
2018. június 24. írta: StileDiVita

Parmezános paradicsom

Könnyű ételekből sosem elég a rekkenő hőségben...bár, akkor is szeretjük a könnyen elkészíthető és ugyanakkor egyedi ízű fogásokat, amikor éppen nem tombol a nyár. És ha valamiben paradicsom és parmezán van, akkor az már csakis jó lehet.  Parmezános paradicsom Hozzávalók - 4 főre - 4 paradicsom…

Csirkés carbonara krémes parmezánnal és Asiago sajtmártással
2018. június 19. írta: StileDiVita

Csirkés carbonara krémes parmezánnal és Asiago sajtmártással

A sok remek program mellett az utóbbi időben kicsit keveset főztünk olasz módra. Pedig Olaszország bővelkedik jobbnál jobb sajtokban, s viszonylag sok termék előállítására akkora gondot fordítanak, hogy D.O.P. minősítéssel is ellátják, vagyis eredet védett sajtok kerülnek forgalomba, amiket mindig…

Olaszország negyedik alkalommal költözik Magyarországra
2018. június 01. írta: StileDiVita

Olaszország negyedik alkalommal költözik Magyarországra

Az olaszokat mindig lehet ünnepelni valamiért, hiszen szeretjük a Made in Italy életérzést, ők pedig szeretik, ha átadhatnak nekünk mindent, amitől a napsütötte Olaszország a világ közkedvencévé vált. Ezért minden év június 1-jén kinyitják a kapuikat, s Európa több pontján napokon keresztül ünneplik…