Dolce Vita - az én (íz)világom: Tészta diós és ricottás szicíliai pestoval
2011. július 17. írta: StileDiVita

Dolce Vita - az én (íz)világom: Tészta diós és ricottás szicíliai pestoval

Olaszországban számtalan módon készítenek pestot. Van zöld, piros, és tájegységenként más és más az ízük, színük, állaguk, stb. Ezzel a recepttel Szicíliában találkoztam először, annyi különbséggel, hogy nem volt benne dió. Gondoltam, ma kipróbálom így is, s az…

Könnyed nyári ebéd: Citromkrémleves édes tojásfehérje habbal, stíriai metélt, ahogy a nagymamám tanította
2011. július 16. írta: StileDiVita

Könnyed nyári ebéd: Citromkrémleves édes tojásfehérje habbal, stíriai metélt, ahogy a nagymamám tanította

Továbbra is tombol a nyár, aminél kevés jobb dolog van a világon. Lehet rohanni a strandra, jókat fürdeni, napozni, pihenni, olvasni, beszélgetni, barátokkal lenni. De enni mindig kell, s jó lenne, valami könnyű, gyorsan elkészíthető ebédet az asztalra tenni indulás előtt, ami…

Könnyed nyári ebéd: könnyű, nyári meggykrém leves házi vanília fagylalat szilánkokkal, krumplis tészta kovászos uborkával
2011. július 12. írta: StileDiVita

Könnyed nyári ebéd: könnyű, nyári meggykrém leves házi vanília fagylalat szilánkokkal, krumplis tészta kovászos uborkával

Nyáron, amikor nagyon meleg van, mindig gondolkodom azon, mit kellene főzni, hogy gyorsan kész legyen és még az íze is kiváló legyen. Ma az alábbi párosításra esett a választásom: KÖNNYED NYÁRI EBÉD: KÖNNYŰ, NYÁRI MEGGYKRÉM LEVES HÁZI VANÍLIA FAGYLALT SZILÁNKOKKAL,…

süti beállítások módosítása