Olaszország negyedik alkalommal költözik Magyarországra
2018. június 01. írta: StileDiVita

Olaszország negyedik alkalommal költözik Magyarországra

Az olaszokat mindig lehet ünnepelni valamiért, hiszen szeretjük a Made in Italy életérzést, ők pedig szeretik, ha átadhatnak nekünk mindent, amitől a napsütötte Olaszország a világ közkedvencévé vált. Ezért minden év június 1-jén kinyitják a kapuikat, s Európa több pontján napokon keresztül ünneplik az ország születésnapját. Nincs ez másképp nálunk sem, így idén is két héten keresztül megállás nélkül dolce vita hangulatban érezhetjük magunkat Budapesten az Italian Festival-nak köszönhetően, ami 2018-ban május 30-a és június 16-a között söpör végig a városon.

italiafest2018.jpg

A negyedik alkalommal megrendezésre kerülő fesztivál a Made in Italy és az olasz gyártás kiemelkedő ágazatainak kirakata, így ismét betekintést enged az olasz kultúrába, gasztronómiába, divatba, designba, és számtalan nyereményjátékkal is készül az érdeklődőknek, ahol még akár római úttal is gazdagodhat a szerencsés játékos. 

Június 16-ig közel 100 Magyarországon tevékenykedő vállalkozás, a “made in Italy nagykövetei”, ajánlják fel az olasz termékek legjavát a magyar közönség számára akciók, kedvezmények és promóciós rendezvények keretében, melyekről bővebben a fesztivál facebook oldalán és honlapján lehet tájékozódni.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rozmaringescsokolade.blog.hu/api/trackback/id/tr8114016630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása