Olaszország ismét Magyarországra költözött
2016. június 03. írta: StileDiVita

Olaszország ismét Magyarországra költözött

Elkezdődött a 2. Italian Festival

13256387_606065472895906_6619578616796417838_n_1.png

Május 27-én vette kezdetét Budapesten és több magyar városban, az Olasz Fesztivál 2016. Melyet az ICE Olasz Külkereskedelmi Intézet rendez és támogat, az Olasz Kultúrintézet együttműködésével és a magyarországi Olasz Nagykövetség védnökségével.

A második alkalommal megrendezett Olasz Fesztivál, a Made in Italy és az olasz gyártás kiemelkedő ágazatainak kirakata: divat, lakberendezés és design, gastronómia, járműipar, zene, művészet és kultúra.

Június 12-ig közel 100 Magyarországon tevékenykedő vállalkozás, a “made in Italy nagykövetei”, ajánlják fel az olasz termékek legjavát a magyar közönség számára akciók, kedvezmények és promóciós rendezvények keretében. Ahhoz, hogy élvezni tudjuk az összes promóciós ajánlatot fel kell mutatni a "Fesztivál Card"- ot, amely az ICE által aktivált számos csatornán keresztül elérhető: a kezdeményezés honlapján olaszul és magyarul, a facebook oldalon, ahol követni lehet a programban szereplő eseményeket, a katalógusban, amelyben minden partner rendelkezik egy külön hirdetési felülettel. A kezdeményezés tehát egy igen jelentős promóciós lehetőséget jelent a Made in Italy és az olasz életstílus népszerűsítésében, melyet már eddig is nagyra értékeltek Magyarországon.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rozmaringescsokolade.blog.hu/api/trackback/id/tr388775674

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása