JÁTÉK....tűzforró napokra!!!!
2013. július 29. írta: StileDiVita

JÁTÉK....tűzforró napokra!!!!

Régen volt már játék, nem igaz? 
Arra gondoltam, ki tud ebben a nagy melegben főzni? Enni viszont kell. Nemrég került a boltokba a Maggi egy eléggé jónak tűnő terméke, az olajos-fűszeres sütőpapír kerti fűszerek és fokhagyma ízesítésben.
Végül, a ma esti vacsorát ez szolgáltatta. S igen, szaftos volt, ahogy ígérték. 
Játékot hirdetek tehát a Maggi cég jóvoltából. Aki itt a poszt alatt, vagy a fb-on hagy egy üzenetet - a fb-on játszóktól egy like-ot is kérek az oldalra, ha még nem történt meg eddig -, hogy miért is szereti a kerti fűszereket és/vagy a fokhagymát, azok között kisorsolok 2-2 zacskót ebből a jó kis termékből, ami 4-4 db. papírt tartalmaz. S ami fontos, 3 db. nyertes lesz. Sorsolás csütörtökön - aug. 1-jén - este! 
JÁTSSZ ÉS NYERJ AZ ALÁBBI TERMÉKEKÉRT! 

A bejegyzés trackback címe:

https://rozmaringescsokolade.blog.hu/api/trackback/id/tr117960948

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Böbe 2013.07.29. 21:00:42

Mert igazi ínyencségeket tudunk az asztalra varázsolni velük!:))

Konyhavirtuóz 2013.07.30. 15:53:37

Azért szeretem a kerti fűszereket, mert sokkal intenzívebb ízük van, mint a szárítottnak. Harsányabb, élettelibb, zöldebb.:) A fokhagyma pedig egészséges, de nem csak ezért szeretem, hanem az íze miatt is.

Rozmaring&Csokoládé 2013.08.01. 21:21:33

Kedves Böbe és Konyhavirtuóz,
Köszönöm, hogy játszottatok a játékomon!
Sajnos, most nem nyertetek, de a nagy érdeklődésre való tekintettel igyekszem megismételni vagy ezt a játékot, vagy egy újat, s gyertek majd akkor is játszani!
Addig is, nézelődjetek az oldalamon, köszönöm, hogy itt vagytok velem, s jó sütés-főzést, a nagy meleg ellenére is!
süti beállítások módosítása