Mától nyilvánosak a Gault&Millau magyarországi eredményei
2015. november 19. írta: StileDiVita

Mától nyilvánosak a Gault&Millau magyarországi eredményei

Mától nyilvános a Gault&Millau hazai, 2016-s étterem - és borkalauza. Az anonim szakértők ezeket a helyeket tartották a legjobbaknak:

  • Az év étterme az Alabárdos (tulajdonos: Andrusch Péter)
  • Az év borászata a Heimann Családi Birtok
  • Az év konyhafőnöke Lőrincz György (Babel)
  • Az év étteremtulajdonosa Pintér Katalin (Gerbaud, Onyx, Émile)
  • Az év felfedezettje a St. Andrea Wine & Gourmet Bar
  • Az év kisvendéglője a Fricska Gasztropub
  • A vidék étterme az Anyukám mondta (Encs),
  • Az alternatív vendéglátás 2016 elismerést pedig a Séf utcája és a Buja disznó(k) kapták

- forrás: origo.hu: http://www.origo.hu/tafelspicc/kozelet/20151119-ev-magyar-etterme-go-mi-jo-gailt-millau-kalauz.html - 

Később hozom a 17, 16, 15 pontos éttermeket is! Addig örüljünk a legjobbaknak! 

gm_2016_promo.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rozmaringescsokolade.blog.hu/api/trackback/id/tr718091486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása