Mit üzen a szerencsesüti 2012-re?: SZERENCSÉS ÚJ ÉVET KÍVÁNOK!!!! - és a facebook játék nyertese -
2011. december 31. írta: StileDiVita

Mit üzen a szerencsesüti 2012-re?: SZERENCSÉS ÚJ ÉVET KÍVÁNOK!!!! - és a facebook játék nyertese -


MINDEN KEDVES OLVASÓMNAK ÉS BLOGGER TÁRSAMNAK SZERENCSÉS ÚJ ÉVET KÍVÁNOK!

Szerencsesüti
Hozzávalók – kb. 30 db. sütihez -
- 10 dkg liszt
- 2 tojás
- 2 nagy ek. margarin
- 2 csipet só
- 2 csipet szódabikarbóna
- 4 ek. cukor
- 2 tk. vaníliás cukor
- a mondatokat tartalmazó piciny cetlik

Elkészítés
Az összetevőket egyenletesen és erőteljesen dolgozzuk össze, majd a tésztát nyújtsuk ki 2-3 mm vastagságúra. Vágjunk belőle egy sütikiszúró segítségével kb. 5 cm átmérőjű köröket. Ez után a cetliket hajtsuk össze egészen kicsire, helyezzük a tésztába, majd a tészta szélét kenjük meg vízzel és ragasszuk össze. Ekkor félköröket kapunk. A félköröket két szélünknél fogva óvatosan hajtsuk félbe.
Helyezzük őket sütőpapírral bélelt tepsire, s 180 fokon 10-12 perc alatt süssük aranybarnára. Kihűlés után már törhető is.
Remek program szilveszteri bulikon.:-)

S a facebook játék nyertese: Morvai Linda. Gratulálok neki!
Aki most nem nyert, az se keseredjen el, januárban újabb játék vár mindenkire, ahol már mindenki esélyes lehet a nyereményre aki játszik, s lájkolta a facebook oldalát a Rozmaring&Csokoládénak vagy követője a blognak itt, az interneten.

A bejegyzés trackback címe:

https://rozmaringescsokolade.blog.hu/api/trackback/id/tr137961270

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hobbychef 2011.12.31. 14:19:54

Neked is BUÉK!

Rozmaring&Csokoládé 2011.12.31. 15:58:25

Köszönöm! :-)

MJ 2012.01.02. 12:30:38

Boldog új esztendőt kívánok neked és szeretteidnek is!

Csodás lett a birsalmasajt, bár voltak vele gondjaim. Nem a recept miatt. :))

Rozmaring&Csokoládé 2012.01.02. 13:08:06

Szia MJ, nektek is minden jót a 2012-es évre!
Mi volt a baj a birsalmasajttal? Remélem, időben kész lett, s az ünnepek alatt tudtátok dézsmálni rendesen :-)!
Örülök, hogy a recepttel minden rendben volt :-)!

MJ 2012.01.04. 21:26:13

Valószínűleg kevés ideig főztem, mert ömlesztett sajt maradt. Melinda átfőzte, utána megszilárdult de már csak az évbúcsúztatóra. Nem baj!

Rozmaring&Csokoládé 2012.01.04. 22:26:22

Ah, értem! Igen, nehéz eltalálni azt, mikor is jó pontosan. De Melinda kistündér, a megmentő, most is jött, s megoldotta ezt az apró kis problémát, nagyon örülök neki! :-)
De hidd el, ettől még nagyon ügyes vagy! Idén már te fogsz remekelni.
süti beállítások módosítása